O nama

U toplom i prijateljskom ambijentu Paris Lingerie trgovine uz educirane fittere može se pronaći najbolje iz svijeta rublja i kupaćih kostima.

Chantelle je francuski brand donjeg rublja sa svjetskom reputacijom ne samo zbog svoje senzualnosti i luksuza nego i zbog "know how" u proizvodnji rublja. Fitting je za Chantelle uvijek bio na prvom mjestu jer se u tome krije tajna ljepšeg i senzualnijeg izgleda žene. Svojim širokim rasponom veličina grudnjaka od A-H košarice zajedno sa edukacijom našeg osoblja osigurali smo vrhunski fitting za svaku ženu.

Passionata je brend kojim je Chantelle svim poklonicima želio približiti svoju vrhunsku kvalitetu u pristupačnijim cijenama i veselijim dizajnom bližem mladima.

Odnedavno u našoj ponudi možete pronaći i donje rublje Schiesser, njemački brand vrhunske kvalitete i izbor iz njihove ponude ženskog i muškog donjeg rublja i pidžama.

Svoju ponudu smo zaokružili najpoznatijim australskim kupaćim kostimima Seafolly. Seafolly je brend koji žari i pali svjetskom modnom scenom i čiji je dizajn i kvaliteta među vodećima u svijetu.