Zaštita podataka

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Radi pristupa svim sadržajima web stranice www.paris-lingerie.hr, korisnici će Friva AB – Galeb d.o.o. (u daljnjem tekstu Paris-Lingerie.hr) dati određene osobne podatke. U slučaju pristanka na davanje spomenutih podataka, smatrat će se da su korisnici pristali na uvjete korištenja osobnih podataka predviđene ovim odredbama. Temeljem ovih uvjeta se zaposlenicima Friva AB – Galeb d.o.o. daje pravo na prikupljanje, korištenje i obradu osobnih podataka potrebnih za korištenje web stranice www.paris-lingerie.hr

Registracijom na web stranici www.paris-lingerie.hr smatra se da korisnik pristaje na prikupljanje, korištenje i obradu određenih osobnih podataka potrebnih za korištenje web stranice www.paris-lingerie.hr, uključujući:

  • suglasnost da ParisLingerie trgovina može sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati dane osobne podatke za potrebe vlastite evidencije i pružanje usluga, potrebe stvaranja baze podataka o kupcima, obavještavanja o novim proizvodima i uslugama, te unapređivanja usluga
  • boljeg uvida i razumijevanja potreba i zahtjeva korisnika te što kvalitetnijeg pružanja svih usluga Paris-Lingerie.hr
  • davanje podataka drugim osobama potrebnim za izvršenje gore navedenih svrha

Paris-Lingerie.hr će spomenute osobne podatke čuvati samo koliko je to potrebno za svrhe predviđene ovim odredbama. Nakon proteka tog vremena osobni podaci će se uništiti odnosno izbrisati.

Paris-Lingerie.hr trgovina neće razotkriti osobne podatke trećim osobama.

Paris-Lingerie.hr će osigurati da se osobni podaci drže na sigurnom mjestu (u razumnoj mjeri administrativno, tehnički i fizički zaštićenom kako bi se onemogućilo neovlašteno korištenje, pristup, razotkrivanje, kopiranje ili izmjena osobnih podataka) kojem mogu pristupiti samo ovlaštene osobe.

Paris-Lingerie.hr će omogućiti korisnicima pristup njihovim osobnim podacima koje posjeduje kako bi osigurao da su osobni podaci točni, potpuni i ažurirani.

Sa svim pitanjima vezanim uz korištenje osobnih podataka korisnici mogu kontaktirati izravno Paris-Lingerie.hr

Paris-Lingerie.hr će osobne podatke ukloniti iz svoje evidencije ukoliko korisnik to zatraži, no time će korisniku biti onemogućen pristup određenim sadržajima na web stranici www.paris-lingerie.hr.

Prilikom davanja osobnih podataka, korisnik jamči da su isti potpuni, istiniti, točni i ažurni.

Paris-Lingerie.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Friva AB – Galeb d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.